Yritys

Nurmi-Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys, jonka teollisuusliiketoimintaan kuuluu kellojen ja korujen maahantuontiin sekä toimistotekniikkaan erikoistunut Oy Perkko, miesten asusteita myyvä ja valmistava Matex Oy ja teollisuuden sekä korjaamoalan tukku- ja vähittäisliike Koneboss Oy. Nurmi-Yhtiöiden suurimpana toimialana on kiinteistökehittäminen, jonka toimintaa harjoitetaan Nurmi Kiinteistöt -brändin alla toimitilakiinteistöjen vuokraus- ja hallintatoimintana sekä Turku Asunnot yrityksen alla, joka vuokraa ja hallinnoi asuinkiinteistöjä. Konserni omistaa ja kehittää kiinteistöjä muun muassa Helsingissä, Vantaalla ja Turussa. Kiinteistöjen vuokrauksen ja hallinnoinnin lisäksi Nurmi-Yhtiöt tuottaa rakentamispalveluita Rakennusliike Nurmi Oy:n alla. Nurmi-Yhtiöiden konsernissa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 60 henkilöä.

Perkko Oy

Oy Perkon oma merkki on Suomen tunnetuin ja käytetyin kello, Leijona, joka muun muassa tekee yhteistyötä Kari Voutilaisen kanssa, joka on yksi maailman arvostetuimmista kellosepistä. Muita yrityksen maahantuomia kellomerkkejä ovat: Seiko, Casio, G-Shock, Gant sekä Justaminute. Toimistotekniikan puolella Oy Perkko edustaa toimialan laadukkaimpia Sharp- ja HP-monitoimilaitteita ja esitystekniikkaa. Perkko tuottaa B2B-sektorilla myös ICT-palveluja ja vastaakin konsernin ICT-asioista.

Matex Oy

Matex Oy valmistaa korkealaatuisia, kotimaisia solmioita ja rusetteja vaativille ja aikaansa seuraaville asiakkaille. Päätuotteena ovat solmiot, rusetit ja taskuliinat, mutta valikoimista löytyy monipuolisesti juhlapukeutumisen tuotteita sekä asusteita, esimerkiksi tunnetut saksalaiset Wilvorst-puvut. Solmiot ja rusetit tuotetaan lähituotantona Turussa, Nurmi-Yhtiöiden kotikiinteistön alakerran ompelimossa, omien ompelijoiden valmistamina.

Koneboss Oy

Koneboss Oy on perustettu vuonna 1973, monipuolinen teollisuuden ja korjaamoalan tarpeisiin keskittynyt teknisen alan maahantuonti ja tukkuliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Lahdessa. Tuotteet ovat alansa huippumerkkejä, joissa yhdistyvät korkea laatu, kestävyys, käyttömukavuus ja oikea hinta. KoneBoss Oy:n omaan maahantuontiin sisältyvät mm. tunnetut tuotemerkit: Ingersoll Rand -paineilma- ja akkukoneet, Optimum-metallintyöstökoneet, Facom- ja Koken-käsityökalut sekä Plarad-momenttivääntimet.

Nurmi Kiinteistöt

Nurmi Kiinteistöjen alla harjoitetaan kiinteistöliiketoimintaa. Pääosa kiinteistöistä sijaitsee Paavo Nurmi Oy:ssa, jonka juuret yhtiönä juontavat vuoteen 1936, jolloin Paavo Nurmi laajensi juoksu-uran jälkeen liiketoimiaan 1930-luvun puolivälissä ryhtymällä rakennusurakoitsijaksi. Nurmi Kiinteistöjen painopisteenä on rakennuttaa omalle kaavakehitysalueelle Turun keskustaan asumista omistus- ja vuokra-asunnoiksi, jatkaa kaavakehitystä tulevaisuuden kaava-alueilla Turun Skanssissa ja Kakskerrassa sekä ostaa, myydä, vuokrata ja hallinnoida muita kiinteistöjä Turussa ja pääkaupunkiseudulla.

Turku Asunnot Oy vuokraa ja hallinnoi asuinkiinteistöjä. Vuokrakodit sijaitsevat Turun keskustan alueella ja yhtiön tärkeimpiä kulmakiviä ovat laadukkaat sekä pitkäikäiset vuokra-asunnot kaupungin monipuolisten palvelujen lähellä sekä joukkoliikenneyhteyksien varrella.

Rakennusliike Nurmi

Rakennusliike Nurmi rakentaa laadukkaita asuin- ja toimitilakäyttöön suunniteltuja rakennuksia. Toiminnan ydintä ohjaa elinkaariajattelu, jolloin lopputulos on energiatehokas, laadukas ja pitkäikäinen. Yritys tuottaa rakentamispalvelut avaimet käteen periaatteella; uudisrakentaminen, laajennukset, hankekehitys, suunnittelu sekä työmaan ohjaus.

Sivustolla käytetään evästeitä