Yritys

Nurmi-Yhtiöt Oy on suomalainen perheyritys, jonka teollisuusliiketoimintaan kuuluu kelloihin ja koruihin sekä toimistotekniikkaan erikoistunut Oy Perkko, miesten asusteita myyvä ja valmistava Matex Oy ja teollisuuden sekä korjaamoalan tukku- ja vähittäisliike Koneboss Oy. Nurmi-Yhtiöiden suurimpana toimialana on kiinteistökehittäminen. Konserni omistaa ja kehittää kiinteistöjä muun muassa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Nurmi-yhtiöiden konserni työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 60 henkilöä.

Oy Perkon oma merkki on Suomen tunnetuin ja käytetyin kello, Leijona, joka muuanmuassa tekee yhteistyötä Kari Voutilaisen kanssa, joka on yksi maailman arvostetuimmista kellosepistä. Muita tuotteita ovat maailman arvostetuimpia olevat: Seiko ja Casio. Toimistotekniikan puolella Oy Perkko edustaa toimialan laadukkaimpia Sharp- ja HP-monitoimilaitteita ja esitystekniikkaa.

Matex Oy valmistaa korkealaatuisia, kotimaisia solmioita vaativille ja aikaansa seuraaville asiakkaille. Päätuote on solmio, mutta valikoimista löytyy kaikki juhlapukeutumisen tuotteet, mukaan lukien tunnetut saksalaiset Wilvorst-puvut. Solmiot tuotetaan lähituotantona Turun alueella muotimaailman trendejä ja virtauksia seuraten.

Koneboss Oy on perustettu vuonna 1973, monipuolinen teollisuuden ja korjaamoalan tarpeisiin keskittynyt teknisen alan maahantuonti ja tukkuliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Turun alueella ja Lahdessa. Tuotteet ovat alansa huippumerkkejä, joissa yhdistyvät korkea laatu, kestävyys, käyttömukavuus ja oikea hinta. KoneBoss Oy:n omaan maahantuontiin sisältyvät mm. tunnetut tuotemerkit: Ingersoll Rand -paineilma- ja akkukoneet, Optimum-metallintyöstökoneet, Facom- ja Koken-käsityökalut ja Plarad-momenttivääntimet.