Koneboss Lahti etsii teknistä myyjää riveihinsä

Lahden toimipisteeseen etsitään ennen kaikkea hyvää työkaveria ja oma-aloitteista persoonaa. Haku on nyt käynnissä ja hakemuksen voit jättää Duunitorissa tai suoraan sähköpostitse rekry@konebos.fi.

TEKNINEN B2B-MYYJÄ

Etsimme nyt teknistä myyjää kenttämyyntiin Lahden toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Teknisenä myyjänä vastaat kokonaisvaltaisesti omista asiakkuuksistasi. Työtehtäviisi kuuluu yhteydenpito nykyisten asiakkaiden kanssa sekä osittainen uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen sekä tilausten hallinta ja syöttäminen järjestelmään. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa Optimum, Ko-Ken, Facom, Makita, Stanley, Expert sekä Dino Paoli.

Odotamme sinulta aktiivista ja myynnillistä otetta sekä rohkeutta myös uusien asiakkaiden tapaamiseen. Toimit yritysasiakkaiden teknisenä asiantuntijana sekä tapaat heitä aktiivisesti kartoittaen nykytilannetta sekä tulevia tarpeita. Pääset omalta osaltasi kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan asiakkaille lisäarvoa ennakoivalla ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi. Lisäksi osallistut erilaisiin tapahtumiin ja messuille sekä toimit tarvittaessa Lahden toimipisteemme myymälässä.

Hakijoilta edellytämme kokemusta vastaavista kenttämyynnin tehtävistä. Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä motivoitunutta asennetta. Työtehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, arvostamme myös engalannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä ATK-osaamista. Käytössämme on Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kuukausipalkkaisen työn mukavassa porukassa, luotettavassa ja perinteisessä perheyrityksessä. Käy tutustumassa tuotemerkkeihimme www.koneboss.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@koneboss.fi.

Haku päättyy 15.9.2023 mutta käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä arkisin klo. 8-10 antaa Mika Sandell, puh. 040 5530 494

Sivustolla käytetään evästeitä